Mosselen/Moules

Onze mosselen deden sterrenchef Luc Bellings
zweten van genot
(Bron: Het Laatste Nieuws)
image-157876-nieuwseizoen_stork.jpg?1593797575354
Wij serveren enkel de beste categorie die verkrijgbaar is bij onze leverancier
Op dit moment zijn dat Zeeuwse bodemcultuurmosselen
Bodemcultuurmosselen verkrijgbaar vanaf 3 juli 2020
Ouderwets ruime porties van 1,350 kg

Als voorgerecht :

Op ijs geserveerde mosselen (vooraf te reserveren)                     

Als hoofdgerecht / en plat principal :

Mosselen natuur / Moules casserole                                              
Mosselen met witte wijn / Moules au vin blanc                               
Mosselen op provençaalse wijze / Moules provençales                 
Mosselen in de room / Moules à la créme                                      
Mosselen met kervel / Moules cerfeuil                                           
Mosselen met bieslook / Moules à la ciboulette                             
Mosselen met pestoroom / Moules aux pesto à la créme