Home
Over ons
Lunch week 11
Mosselen-Moules
Kreeft-Homard
Wintermenu-Menu d'hiver
Paaslunch
Contact
050/604.904
Home
Over ons
Lunch week 11
Mosselen-Moules
Kreeft-Homard
Wintermenu-Menu d'hiver
Paaslunch
Contact
Over ons
I
n de schaduw van het casino van Knokke komen lekkerbekken elke middag en avond bij elkaar
in restaurant The Stork, één van de huizen van culinair vertrouwen van deze mooie badstad.
H
oogwaardigheidsbekleders,
allerhande bekende binnen- en buitenlanders,
maar ook mensen uit de buurt, dagjesmensen
en toeristen komen hier mosselen eten.
D
e meesten omdat ze uit ervaring weten hoe lekker ze hier zijn,
anderen omdat ze een gouden tip hebben gekregen.
J
e kunt stellen dat The Stork in Knokke voor de mossel is wat de Olympia in Parijs is voor een Chansonnier;
hier komen ze het best tot hun recht.
N
iet dat je in dit uiterst gezellige restaurant enkel mosseltjes kunt eten.
P
atron François Dury
die hier al sinds 1975 aan het fornuis staat en de zaak in 1984 van zijn moeder
en zus overnam, kreeg het horeca vak met de paplepel toegediend en vervolmaakte zich in enkele van de beste keukens van het land.
H
ij werkt enkel met seizoen rijpe dagverse producten van de beste leveranciers.
N
aast het aanbod op de spijskaart is er een
dagelijkse lunch aan 29 euro met keuze uit:
3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten
en verschillende desserts.
V
oor een speciale gelegenheid hebben we onze keuzemenu aan 55 euro met keuze uit:
4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten
en verschillende desserts.
A
ls je weet dat je hier enkel topproducten krijgt voorgeschoteld zijn dit koopjes.
Canadasquare 9
Knokke-Heist
België, 8300
Contact met ons opnemen
050/604.904
Share by: